tag:blogger.com,1999:blog-6155332459680997422.post3247076970446243..comments2024-03-28T00:22:42.393-07:00Comments on Кулінарні варіації вар'ятки: Ягідне морозивоOlvenhttp://www.blogger.com/profile/02529797526672429667noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6155332459680997422.post-36810361011851697942015-07-05T08:06:12.774-07:002015-07-05T08:06:12.774-07:00Ой, мій гість ще той ласун, вже нічого не залишило...Ой, мій гість ще той ласун, вже нічого не залишилося нівід м'ятного, ні від малинового морозива). Але скоро опублікую рецепт. Натхненного тобі готування морозива, думаю, воно тобі сподобається)))Olvenhttps://www.blogger.com/profile/02529797526672429667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6155332459680997422.post-69663073175338417692015-07-05T00:21:01.096-07:002015-07-05T00:21:01.096-07:00ок, куплю жирніші вершки і спробую відтворити реце...ок, куплю жирніші вершки і спробую відтворити рецепт, дякую за підказку. <br />Я думаю що після таких гостинців твій гість буде заходити дуже часто:) і малинове і м'ятне морозиво звучить однаково смачно!Solyahttps://www.blogger.com/profile/03940845345781693087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6155332459680997422.post-67994888041230893742015-07-04T04:52:57.292-07:002015-07-04T04:52:57.292-07:00Дякую, Соля, за гарні слова, стараюся не закидати ...Дякую, Соля, за гарні слова, стараюся не закидати блог. Це морозиво - цтакож мій деб'ют, і мені так сподобалося, що зараз роблю два - малинове та м'ятне, бо маю в гостях 12-річного хлопчика треба чимось годувати)). Для цього морозива потрібно вершки 33-35% жирності, бо 20-відсотков іможуть бути зарідкими. Рекомендую брати жирніші Olvenhttps://www.blogger.com/profile/02529797526672429667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6155332459680997422.post-73719873108703633572015-07-04T00:39:32.898-07:002015-07-04T00:39:32.898-07:00Зайшла до тебе в гості, а тут стільки всього смачн...Зайшла до тебе в гості, а тут стільки всього смачного! Оля, ти не перестаєш дивувати! <br />Я вже давно хотіла приготувати домашнє морозиво, але все ніяк не доходили руки, але з таким рецептом як в тебе я нарешті можу втілити свою давню мрію:) рецепт дійсно простий, це як раз те що мені потрібно;) і питання, в холодильнику тримаю вершки 20%, радиш брати жирніші?Solyahttps://www.blogger.com/profile/03940845345781693087noreply@blogger.com