Інгредієнти: 250 г шпинату (3 великі пучки), 1 гілочка базиліку, 400 г домашнього сиру, 8 штук каннеллоні, 2 зубці часнику, 50 г твердого сиру, сіль, перець солодка або копчена паприка. Для соусу бешамель: 1 ст. л. борошна, 30 г вершкового масла, 300 мл молока, 200 мл вершків, сіль, мускатний горіх.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
неділя, 23 липня 2017 р.
Каннеллоні з сиром і шпинатом
Інгредієнти: 250 г шпинату (3 великі пучки), 1 гілочка базиліку, 400 г домашнього сиру, 8 штук каннеллоні, 2 зубці часнику, 50 г твердого сиру, сіль, перець солодка або копчена паприка. Для соусу бешамель: 1 ст. л. борошна, 30 г вершкового масла, 300 мл молока, 200 мл вершків, сіль, мускатний горіх.

Росла собі ялинонька, або Пікантне сирне печиво
Пікантне солоне печиво у формі ялинок - гарна ідея для святкової випічк ...
Завиванець за рецептом Ольги Франко
До Великодня залишилося не так багато часу. Мабуть, уже повним ходом зда ...
Фаршировані кабачки-човники
Кабачкові човники - легка літня страва, яка, впевнена, сподобається ба ...
Паста з гарбузом і сметанним соусом
Паста з гарбузом та сметанним соусом ще раз доводить універсальність га ...
Немає коментарів:
Дописати коментар