пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

Мандаринові геловінські гарбузики, або Привіт, Геловін!


В українському суспільстві дуже по-різному ставляться до Геловіну: від ненависті та несприйняття - до любові і прийняття. Я належу до категорії тих, хто абсолютно нормально сприймає це заморське свято. Десь за місяць до Геловіну я вже починаю вишукувати у всесвітній павутині різноманітні оригінальні рецептики та ідеї, адже для мене воно насамперед є чудовою нагодою поповнити свій блог нетривіальними переписами, проявити у них всю свою творчість та креатив. Тож наступні дні аж до Геловіну у моєму блозі буде страшно і смачно водночас. Bоо. Розпочну з мандаринових гарбузиків. Цю ідею виловила в інтернеті, побачивши такий милий варіант для фруктової тарілки на Геловін, вирішила не зволікати і якнайшвидше відтворити побачене на своїй кухні.
Інгредієнти: мандаринки, солодка або солона соломка, шоколад, гілочки чебрецю, кропу, петрушки чи базиліку.

Мандаринки почистити від шкірки.

 Кілька стовпчиків шоколаду розтопити на водяній бані чи в мікрохвильовці. 


З допомогою палички намалювати на кожній мандаринці очі, ніс та рот, імітуючи геловінського Джека. 
В кожну мандаринку прилаштувати соломку та гілочки чебрецю чи іншої зелені. Почекати, щоб шоколад застиг і розкласти фрукти на тацю.



Ось такий цікавий варіант для геловінської фруктової тарілки. Впевнена, такі мандаринки-гарбузики дуже круто доповнять геловінський стіл, зроблять його цікавішим та атмосфернішим.



А ще такі гарбузики класно творити з дітьми, впевнена їм сподобається цей творчий процес. Зрозуміло, що з помічниками дітьми гарбузики народжуватимуться довше, втім, обіцяю буде значно веселіше і цікавіше.




Як ви уже встигли помітити, я не вказала кількість кожного інгредієнта, адже вона залежатиме від того, на яку кількість гостей ви розраховуєте. А пропорції прості: кількість мандаринок = кількості соломок та гілочок чебрецю. 

1 коментар: