Інгредієнти. 1 буряк середнього розміру, листя салату, рукола, половинка ялтинської або синьої салатної цибулі, 100 грамів бринзи (можна замінити моцарелою, але тоді смак салату буде ніжнішим і не таким пікантним як з бринзою), жменька грецьких горіхів, 3 столові ложки оливкової олії, 1 чайна ложка бальзамічного оцту, дрібка цукру, сіль за смаком, готова суміш прованських чи італійських трав.
Буряк зварити, остудити, почистити і нарізати тонкими скибочками. Салати помити, посушити і порвати.
Цибулю нарізати півкільцями. Для заправки змішати олію з оцтом, дрібкою цукру, сіллю та травами, збити до однорідної консистенції. Половину заправки додати до буряка і пермішати.
Іншу частину - вимішати з листями салату та цибулею, додати бринзу, залишивши трішки для посипання готового салату. Тоді додати буряк - ще раз вимішати.
Останній штрих - посипати залишками бринзи та горіхами.
Немає коментарів:
Дописати коментар