Цей пост буде дещо незвичним та іншим, аніж усі попередні та, мабуть, наступні пости у цьому блозі, адже тут буде багато фотографій та майже не буде рецептів. Це історія про процес приготування їжі через фотооб'єктив.
Отже, 8 березня, в день весни та краси, в день коли кожній порядній жінці годиться проводити на кухні, я вирішила не відступати від традиції та зважилася на кулінарну фотосесію. Її автор Сергій Мосевич та його найдорожчий асистент Яна Доценко перетворили цей день на справжній смачний фото-експеримент, до смаку приправлений креативом, веселощами та, звісно, ароматом їжі.
Ранок починається з кави, а кулінарні експерименти з пошуку страви, яку хочеться приготувати. Дуже часто, навіть фотографія, без детального рецепту може надихнути на приготування вашого чергового смачного шедевру.
Найкращим натхненником все ж таки є люди, яких ви любите!
Надихати можуть і продукти, котрі живуть у вашому холодильнику:). Мене найбільше надихає гарбуз. Це вже склалося історично:)
З яблук та апельсинів можна зготувати пиріг, варення чи просто зварити компот:)
Інгредієнти, що ідеально підходять для легкого та корисного салату!
Ну і який гарнір без рису та пасти, а солодка та несолодка випічка - без борошна різних видів.
Страву придумали, пора подумати й про одяг для кухні. Фартух та косинка найкраще для цього підійдуть:).
А готувати будемо салат, його рецепт народився під час самої фотосесії, просто покришила все те, що підготувала для неї заздалегідь. Вийшло смачно!
Вуаля - салат готовий, а рецепт цього жовтогарячого гарбузового тарта - тут.
Салат зготували можна й трішки похуліганити))...
...Поперевертатися догори ногами:))).
А вже після креативних експериментів можна й трішки заспокоїтися й бути серйозною та порядною ґаздинею:).
Те що знизу:))), або Порядність завжди ходить разом з непорядністю:).
Робота з борошном та тістом - справжня психотерапія, а коли ви ще вдягнуті в красиву, і що найважливіше, чорну сукню:), - тоді ефект буде в стократ кращим. Адже, життя, то суцільні контрасти:)
Основний секрет вдалих вареників, пирогів, пляцків, тістечок.... - готувати з любов'ю.
...та не боятися забруднитися:)))...
Бо під час приготування тіста борошно може бути й на окулярах:).
Хто з качалкою, та й ґаздиня! А ви спробуйте з цим посперечатися:)
А тарт вийшов надзвичайно смачним! Не вірите - зготуйте і поділіться враженнями!
От і все! Отакий у мене був весняний ранок на кухні. Було багато радості, сміху, веселих історії, вдалих кадрів, смачних страв і яскравих кольорів! Обіцяю й надалі тішити своїх читачів рецептами смачних страв, думаю навіть дуже скоро, адже Великдень - благодатна пора для кулінарних експериментів! І ще раз дякую усім, хто зробив цю фотосесію такою незабутньою, а це Яна, Сергій та мій чоловік Ігор.
P.S. Не лише кулінарія - гарна психотерапевтична техніка:)), фотосесія також творить дива, поганий настрій відганяє на довго, перевіряла на собі:).
Оля, сиджу з чашкою чаю і поки є час переглядаю улюблені блоги, звичайно зайшла до Тебе в гості;) Одразу ж скажу, що фотосесія шикарна!!! Навіть не знаю як це пояснити, от таке враження що зйомки проводились десь у Франції:) дуже цікаво було розглядати кожну фотографію і коментарі сподобались:) відчувається що час ви провели дуже класно!
ВідповістиВидалитиЗавжди тішуся, коли ти Соля заходиш на мій блог, бо сама люблю ходити до тебе в гості). щодо фотосесії і справді дуже класно провели час, дуже цікавий та класний досвід). дякую за такі гарні слова, насправді зйомки були у Франківську на моїй кухні, може ще колись і Франції пофоткаюся)).
Видалити