Інгредієнти: 260 г борошна, 1 ч. л. соди, 1/2 ч. л. порошку до печива, 1 ч. л. кориці, 3 яйця, 150 г цукру, 200 мл. рафінованої олії, половина тертого яблука, 250 г тертої моркви, 60 г кокосової стружки, 60 г посічених горіхів, дрібка солі. Крем: 300 г вершкового сиру, 2 ст. л. цукру пудри.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
пʼятниця, 18 жовтня 2019 р.
Морквяний торт
Інгредієнти: 260 г борошна, 1 ч. л. соди, 1/2 ч. л. порошку до печива, 1 ч. л. кориці, 3 яйця, 150 г цукру, 200 мл. рафінованої олії, половина тертого яблука, 250 г тертої моркви, 60 г кокосової стружки, 60 г посічених горіхів, дрібка солі. Крем: 300 г вершкового сиру, 2 ст. л. цукру пудри.
Пиріг "Кошик з яблуками"
Яблучної випічки не буває забагато, особливо восени. Саме цю пору року вва ...
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Уже четвертий день весни, а у своєму блозі востаннє писала ще взимку. Н ...
Сирний пиріг з тіста-філо
Цей пиріг став справжнім моїм фаворитом. Я його готую дуже часто. А це точ ...
Чебуреки з лавашів в духовці
Зізнаюся, що я дуже люблю чебуреки. Проте - це точно - не та страва, яку б ...
Готувала морквяний торт за Вашим рецептом. Вийшов дуже-дуже смачним. Тільки поясніть, будь ласка, навіщо олію виливати в суміш повільно. Це важливо? Хочу знати на майбутнє)
ВідповістиВидалитиА взагалі, подобається Ваш блог, дякую Вам! Бажаю натхнення)
Дякую за коментар! Так було вказано в оригінальному рецепті, можливо, для того щоб краще вимішати усі складники. Я робила так, втім, можна спробувати влити всю олію одразу. Думаю, результат від цього не стане гіршим!
ВідповістиВидалитиЦе улюблений пиріг мого чоловіка. Додам ще кілька нюансів зі свого досвіду, може комусь буде цікаво.
ВідповістиВидалити1. Коричневий цукор тут пасує більше
2. Ванільна есенція теж добре
3. Горіхи можуть бути різні, навіть арахіс солений смакує не погано, але найкраще мікс горіхів ( кешю, арахіс, грецький) мікс сухофруктів теж був досить добре ( абрикоси, журавлина, родзинки та цедра апельсина)
4. Спеції можуть бути різні, не лише кориця, а і кардамон, гвоздика, імбир, мускатний горіх, або просто мікс спецій до кави
5. Я колись його ділила на дві частини і всередині перекладала тому що сирна маса зверху лягала не дуже товстим шаром( а дітям хотілося більше тієї маси) тепер я додаю масла вершкового і воно тримається зверху більшою хмаринкою )))
А ось яблука я ніколи не додавала, вперше у вас побачила - спробую.
Дякую за рецепт. Чомусь цей пиріг не дуже популярний в нас, а даремно, він легкий і смачний.