Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
субота, 14 березня 2015 р.
Миттєвий десерт: сир+персики
Щось давненько я нічого не публікувала в своєму смачному блозі :-(. І коли сьогодні вранці переглядала і сортувала всі фотографії, котрі у мене назбиралися за ці майже два місяці моєї віртуальної відсутності - жахнулася. Їх так багато!!! Як хоч і нічого не писала в блозі, зате готувала чимало, адже як не крути їсти хочеться завжди:). Тож починаю потрохи виправляти ситуацію. А почну з миттєвого сирного десерту. Щось подібне я вже робила з полуницями, цього разу вирішила поексперементуати з персиками.
Інгредієнти. 800 грамів сиру, 1 пачка ванільного цукру, 6 столових ложок цукру, 250 мл домашнього йогурту (для підсилення смаку можна брати персиковий), 1 банка маринованих персиків (у мене абсолютно випадково завалялися в коморі мариновані персики домашнього приготування:))), 4 столові ложки сиропу з персиків.
З цих складників у мене вийшло чотири порції цього чудо-десерту.
Отже беремо чотири склянки чи креманки, словом ємність для десерту. Персики ріжемо на скибки.
Викладаємо їх на дно склянок.
Тим часом готуємо сирну масу.
Сир збиваємо в блендері з цукром ванільним цукром, йогуртом та сиропом до однорідного крему.
Готову масу викладаємо на персики.
Зверху посипаємо какао, виходить дуже красиво.
І останній штрих - кілька скибочок персиків і гілочка м'яти.
Вуаля - десерт готовий.
Залишається лише брати ложки і смакувати. Смачного!
Схожі рецепти
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар