Інгредієнти: 900 г м'яса, 800 г гарбуза, 100 г хліба, 2 великі цибулі, 7 ст л молока, 2 яйця, зелень петрушки, сіль і перець за смаком, готова суміш прованських чи італійських трав, оливкова олія.
Спочатку готуємо фарш. Хліб ріжемо кубиками та збризкуємо молоком. М'ясо будь-яке на ваш смак, у мене свинина, ріжемо кубиками.
М'ясо разом з хлібом та почищеною цибулею (1 шт) прокручуємо через м'ясорубку.
Петрушку - ріжемо.
До фаршу додаємо частину петрушки, сіль, перець та яйця ретельно вимішуємо та вибиваємо.
Гарбуз чистимо від шкірки та серцевини, нарізаємо тонкими дольками.
Гарбуз складаємо в глибоку миску солимо, додаємо трав, оливкової олії, вимішуємо.
Вологими руками з фаршу формуємо кульки. У форму викладаємо фрикадельки та гарбуз. Фрикадельки легенько змащуємо оливковою олією.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
Ось і все - смачна вечеря готова, одразу і основна страва, і гарнір.
Немає коментарів:
Дописати коментар