Гарбузова пора на носі, а у мене в блозі ще так мало гарбузових рецептів:). Буду виправлятися, а почну з гарбузового закусочного пирога - тоненьке тісто, пікантне гарбузове пюре та сир роблять його дуже смачним.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
четвер, 29 жовтня 2015 р.
Кіш з гарбузом і сиром "Дорблю"
Гарбузова пора на носі, а у мене в блозі ще так мало гарбузових рецептів:). Буду виправлятися, а почну з гарбузового закусочного пирога - тоненьке тісто, пікантне гарбузове пюре та сир роблять його дуже смачним.
Італійський пиріг з в'яленими помідорами і моцарелою
Моцарела і в'ялені помідори, як на мене, поєднання з розряду ідеальних. ...
Сіннабони, або Ароматні булочки з корицею
Сьогодні будемо готувати мегапопулярні американські булочки сіннабон ...
Салат з грушею, фетою та в'яленим м'ясом
Лютий для мого блогу став дещо "мертвим" місяцем. Жодного опублікованог ...
Тістечка на пиві, або Солені ломанці за рецептом Ольги Франко
Є страви, котрі завжди навіюють ностальгію та є своєрідною машиною ча ...
Немає коментарів:
Дописати коментар