Інгредієнти: 3 невеликі кабачки, 2 зубці часнику, 50 г грецьких горіхів, 100 г твердого сиру, 100 г копченої м'ясної грудинки, сіль, перець, готова суміш прованських чи італійських трав.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
вівторок, 13 червня 2017 р.
Фаршировані кабачки-човники
Інгредієнти: 3 невеликі кабачки, 2 зубці часнику, 50 г грецьких горіхів, 100 г твердого сиру, 100 г копченої м'ясної грудинки, сіль, перець, готова суміш прованських чи італійських трав.
Курячі ніжки "KFC" за рецептом Євгена Клопотенка
Під час карантину, коли всі ресторани зачинені і всі сидять по домів ...
Паштет з запеченої курячої печінки
Цей перепис дуже часто траплявся мені у різних соцмережах. І це було насті ...
Кабачкова ікра майже по "ГОСТу"
Ще встигаю забігти в останній вагон і опублікувати кабачкову ікру. Осін ...
Гречаники з грибною підливкою
Цей пост присвячую подорожчанню гречки:). Рецепт - від моєї мами. Приго ...
Немає коментарів:
Дописати коментар