Інгредієнти: 250 г домашнього сиру, 200 мл вершків 20%, 4 ст. л. цукрової пудри, 6 пісочних печив "До кави" чи схожих. Журавлиновий соус. 200 г журавлини, 3 ст. л. цукру, дрібка кориці, 50 мл води.
Журавлину промити, викласти в каструлю, додати воду, цукор та спеції.
Проварити до консистенції пюре, ягідки почнуть тріскати, соус - практично готовий.
Подрібнити соус блендером до однорідності та охолодити.
Сир збити в блендері з цукром пудрою та вершками до кремової консистенції.
Печиво подрібнити руками.
Викласти на дно креманок чи склянок.
Зверху викласти сирний крем.
Останній штрих на сирну масу викласти журавлиновий соус. Прикрасити м'ятою і можна подавати до столу.
Ніжний сирний крем з кисленьким журавлиновим соусом дуже гармонійно смакують. Таким десертом можна снідати, обідати чи вечеряти. Словом їсти його можна в будь-яку пору доби:). І такий десерт можна і треба подати до Новорічного столу.
З цих складників у мене вийшло чотири порції десерту, якщо викладати їх у ще менші креманки, то вийде трішки більше. Словом, кількість десерту залежитиме від об'єму склянок, в яких хочете його подавати.
Велика перевага цього десерту, що він доволі швидко готується, без якихось складних та довготривалих процесів та екзотичних складників. Все легко та просто. Не вірите, а приготуйте цей десерт і поділіться своїми враженнями.
Аж не вірить, що промайнув ще один рік. Це сталося так швидко, що в моїй голові ще не стерлися яскраві спогади від зустрічання 2017-го, а тут вже треба виглядати 2018-ий:). Для мене це був гарний, багатий на приємні і важливі події в моєму житті рік. Сподіваюся, що наступний буде ще вдалішим, роком здійснення моїх найзаповітніших мрій! Як то кажуть, поживемо - побачимо!
Немає коментарів:
Дописати коментар