Інгредієнти: 750 мл червоного сухого вина, 2 яблука, 1 апельсин, 1 палочка кориці, 2 зірочки бодьяну, мед за смаком (дала 2 ст. л).

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
середа, 10 січня 2018 р.
Глінтвейн
Інгредієнти: 750 мл червоного сухого вина, 2 яблука, 1 апельсин, 1 палочка кориці, 2 зірочки бодьяну, мед за смаком (дала 2 ст. л).
Кавово-ромова панна-котта з апельсиновим желе, або Десерт яскравої зими
Щоб довго не мудрувати, який десерт приготувати на Новий Рік пропоную п ...
Американський гарбузовий пиріг, або Смачний Хеловін
Хеловін без гарбузового пирога не Хеловін. Не знаєте чим здивувати свої ...
Глінтвейн з кавою та грейпфрутом
Нещодавно у соцмережах натрапила на класний вислів, який дуже мені спод ...
Сирний кіш з гарбузом і руколою
Давненько не публікувала рецепти страв з гарбуза. Виправляюся! Впевнена ...
Немає коментарів:
Дописати коментар