Інгредієнти: 500 г гарбуза без шкірки та серцевини, 1 апельсин, половина лимону, 1 скл. цукру, 1 ч. л. кориці.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
пʼятниця, 13 вересня 2019 р.
Гарбузове варення
Інгредієнти: 500 г гарбуза без шкірки та серцевини, 1 апельсин, половина лимону, 1 скл. цукру, 1 ч. л. кориці.
Глінтвейн, або Аромат теплої зими
Останні два тижні окрім святкового настрою у повітрі витає ще й вірус г ...
Гарбузове різотто з телевізора...
Рецепт різото з гарбуза підгледіла в телепередачі "Сніданок з 1+1". Вед ...
Кіш з гарбузом і сиром "Дорблю"
Гарбузова пора на носі, а у мене в блозі ще так мало гарбузових рецепті ...
М'ятно-лимонна заготовка для лимонадів та мохіто
Давненько мене тут не було. Навіть не буду рахувати скільки часу не ...
Дякую за ідею 🍋🌿
ВідповістиВидалитиБудь ласка!
Видалити