Сезон гарбуза - в розпалі. Тож сьогодні в меню мого блогу рецепт з цього надзвичайно смачного і корисного овоча. Яскраві, соковиті і дуже ніжні котлети з гарбузом. Впевнена, що спробувавши раз, ви будете готувати їх завжди. Принаймні, я точно готуватиму їх ще і ще.
Інгредієнти: 1 кг курячого фаршу, 2 яйця, 2 невеликі моркви, 350-400 г гарбуза без м'якоті і шкіри, сіль, готова суміш італійських чи прованських трав, мелений коріандр, цільнозернове борошно або панірувальні сухарі. З цих пропорцій вийшло доволі багато котлет, якщо у вас невелика сім'я, то просто всі пропорції поділіть на 2. Наприклад: 500 г курячого фаршу, 200 г гарбуза, 1 яйце, 1 морква, тощо.
Моркву натерти на середній терці.
Гарбуз натерти на середній терці.
До фаршу додати моркву, гарбуз, яйця, сіль, приправи, мелений коріандр, добре вимішати, відбити.
З фаршу мокрими руками сформувати котлетки.
Обкачати в цільнозерновому борошні або в панірувальних сухарях.
Смажити до готовності з обох боків на середньому вогні під кришкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар