Інгредієнти: 250 мл вершків, 250 мл кокосового молока (можна замінити звичайними вершками), 80 г цукру, 10 г желатину, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 пачка желе "Лісові ягоди", 300 мл гарячої води, лохина або чорниця.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
пʼятниця, 26 липня 2019 р.
Пана-кота в банці
Інгредієнти: 250 мл вершків, 250 мл кокосового молока (можна замінити звичайними вершками), 80 г цукру, 10 г желатину, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 пачка желе "Лісові ягоди", 300 мл гарячої води, лохина або чорниця.
Желе розчинити в 300 мл злегка остудженого кип'ятку. Ретельно вимішати. Охолодити при кімнатній температурі.
Желатин залити 60 мл холодної води, залишити набухати на 5-10 хвилин.
В сотейнику з'єднати вершки, кокосове молоко, ванільний цукор, цукор. Поставити на середній вогонь. Постійно помішуючи довести до кипіння.
Зняти з вогню, додати набухлий желатин, ретельно вимішати.
Вершкову суміш злегка охолодити. Налити в заздалегідь підготовлені баночки або склянки.
Поставити в холодильник до повного застигання.
На застиглий вершковий шар вилити ягідне желе. Поставити до холодильника, щоб желе застигло.
Перед подачею в кожну баночку викласти ягідки лохини чи чорниці.
Ніжний, смачний, ягідний і неймовірно красивий десерт. Впевнена, такі баночки з паною-котою стануть цікавим доповненням святкового столу. Якщо ви не хочете возитися зі святковим тортом, то такий простий і смачний десерт стане в пригоді. Я наприклад, вже задумуюся над тим, щоб приготувати саме його на своє день народження.
До речі, цей рецепт дуже легко видозмінити, для цього просто замініть ягідне желе на якесь інше і прикрасьте ягодами чи фруктами в колір. Впевнена, такий десерт гарно смакуватиме з полуничним, абрикосовим, агрустовим, малиновим чи будь-яким іншим желе.
А ще цей десерт дуже мобільний. Його з легкітю можна взяти з собою куди завгодно: на роботу, пікнік, в гості... Словом, універсальний десерт, без якого я не уявляю вдалого і смачного літа:)!
Схожі рецепти
Пана-кота з ягідним соусом в банці
Мода - явище універсальне, воно, як на мене, стосується усіх сфер нашог ...
Полуничний десерт "Фальшиве морозиво"
Цей десерт виглядає, як справжнісіньке морозиво, а смакує як ніжний в ...
Сніданок №2 "Ранковий поцілунок", або Закохане меню
Прийшла черга для сніданку №2. В цьому варіанті пропоную вразити свого ...
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар