Кабачкова ікра – коронна страва багатьох господинь, в кожної є свій перевірений рецепт. Хтось заготовляє її на зиму, щоб насолоджуватися літніми дарами довгими зимовими вечорами. Я ж не є заядлою прихильницею консервації, особливо овочевої, тому намагаюся готувати якомога більше страв з кабачків в сезон, а не закатувати їх в банки. Тож рецепт Кабачкової ікри, яким раніше ділилася читачами сайту Хочу.юа., універсальний, її можна подавати в якості гарніру, закуски чи як намазку на хліб або брускетту.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
понеділок, 8 липня 2019 р.
Кабачкова ікра
Кабачкова ікра – коронна страва багатьох господинь, в кожної є свій перевірений рецепт. Хтось заготовляє її на зиму, щоб насолоджуватися літніми дарами довгими зимовими вечорами. Я ж не є заядлою прихильницею консервації, особливо овочевої, тому намагаюся готувати якомога більше страв з кабачків в сезон, а не закатувати їх в банки. Тож рецепт Кабачкової ікри, яким раніше ділилася читачами сайту Хочу.юа., універсальний, її можна подавати в якості гарніру, закуски чи як намазку на хліб або брускетту.
Курячі котлети з кабачком і морквою
Ці котлети - це мій фаворит цьогорічного літа! Ніжні, соковиті і дуже смач ...
Сирний кіш з гарбузом і руколою
Давненько не публікувала рецепти страв з гарбуза. Виправляюся! Впевнена ...
Печінковий паштет за рецептом Ольги Франко
І знову я повернулася до моєї улюбленої кулінарної книжки, яка прийшла мен ...
Салат з полуниць, сиру та в'яленого м'яса
Полуниця таки моя улюблена ягода. Просто обожнюю її. І сьогодні хочу под ...
Доброго дня, Оля! Дякую за прекрасний рецепт!А якщо на зиму готувати,що потрібно додати ще? Дякую
ВідповістиВидалитиДоброго дня. Не дуже експерт в цьому питанні, бо ікру ніколи не консервувала. Тому, щоб не зіпсувати продукт краще звертайтеся до перевірених в цьому плані рецептів. Дякую. Гарного дня.
Видалити