Інгредієнти: 4-5 скибочок копченого бекону, 2 помідори, 400 г молоденької квасолі (можна взяти консервовану), 2-3 гілочки базиліку, зелень петрушки, сіль, перць за смаком.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
неділя, 11 серпня 2019 р.
Квасоля в томатному соусі з беконом за рецептом Джеймі Олівера
Інгредієнти: 4-5 скибочок копченого бекону, 2 помідори, 400 г молоденької квасолі (можна взяти консервовану), 2-3 гілочки базиліку, зелень петрушки, сіль, перць за смаком.
Салат "Новорічний вінок", або Варіації на тему "Капрезе"
До Нового Року залишилося не так багато часу. Лише 10 днів. Це дуже мал ...
Салат в банці, або Візьми обід з собою
Салат в банці, це мій улюблений формат подачі цієї страви. в принципі л ...
Зловісний салат, або Привіт, Геловін!
Цей салат придумала сама, під час пошуків класних геловінських рецептів ...
Гарбузове різотто з телевізора...
Рецепт різото з гарбуза підгледіла в телепередачі "Сніданок з 1+1". Вед ...
Немає коментарів:
Дописати коментар