Кабачкова ікра – коронна страва багатьох господинь, в кожної є свій перевірений рецепт. Хтось заготовляє її на зиму, щоб насолоджуватися літніми дарами довгими зимовими вечорами. Я ж не є заядлою прихильницею консервації, особливо овочевої, тому намагаюся готувати якомога більше страв з кабачків в сезон, а не закатувати їх в банки. Тож рецепт Кабачкової ікри, яким раніше ділилася читачами сайту Хочу.юа., універсальний, її можна подавати в якості гарніру, закуски чи як намазку на хліб або брускетту.

Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
понеділок, 8 липня 2019 р.
Кабачкова ікра
Кабачкова ікра – коронна страва багатьох господинь, в кожної є свій перевірений рецепт. Хтось заготовляє її на зиму, щоб насолоджуватися літніми дарами довгими зимовими вечорами. Я ж не є заядлою прихильницею консервації, особливо овочевої, тому намагаюся готувати якомога більше страв з кабачків в сезон, а не закатувати їх в банки. Тож рецепт Кабачкової ікри, яким раніше ділилася читачами сайту Хочу.юа., універсальний, її можна подавати в якості гарніру, закуски чи як намазку на хліб або брускетту.
Кіш з куркою і квітами кабачка
Сезон кабачків хочеться використати сповна і встигнути приготувати багато ...
Малосольні огірки на мінеральній воді
Продовжуючи флешмоб страв в банці, пропоную рецепт малосольних огірків ...
Тарталетки з буряковим песто
Останнім часом мені дуже подобаються овочеві закуски, які не лише смачні ...
Мафіни з цвітної капусти і броколі
Кексики бувають різними і не лише солодкими. В такій формі можна пригот ...
Доброго дня, Оля! Дякую за прекрасний рецепт!А якщо на зиму готувати,що потрібно додати ще? Дякую
ВідповістиВидалитиДоброго дня. Не дуже експерт в цьому питанні, бо ікру ніколи не консервувала. Тому, щоб не зіпсувати продукт краще звертайтеся до перевірених в цьому плані рецептів. Дякую. Гарного дня.
Видалити