
Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
пʼятниця, 13 березня 2020 р.
Деруни з гарбуза
Деруни - це улюблена страва мого чоловіка. І, якщо бути чесною, то і моя. Звичайно, традиційні деруни з картоплі - на першому місці, проте нам однаково смакують й інші варіанти овочевих оладок, наприклад, з кабачках. Сьогодні хочу поділитися зі своїми читачами рецептом дерунів з гарбуза.
Інгредієнти: 600 г гарбуза без шкіри та
серцевини, 2 зубчики часнику, 2 яйця, 1 пучок петрушки, 6 ст. л.
борошна, сіль, мускатний горіх, перець за смаком, олія для смаження.
Гарбуз натерти на крупній тертці.
Додати пропущений через прес часник, подрібнену петрушку та яйця, мускатний горіх, посолити і поперчити
за смаком, ретельно вимішати.
Додати борошно – ще раз вимішати до однорідності.
Ложкою викласти гарбузову суміш
на розігріту сковороду з олією, смажити на середньому вогні з обох сторін до
золотистості.
Готові деруни викласти на тарілку, вистелену паперовим рушничком, щоб зібрати зайвий жир.
Смачні і соковиті. Деруни виходять дуже смачними, легка гарбузова солодкавість додає смаку оригінальності. Мені дуже сподобався цей варіант дерунів.
Деруни і сметана - це ідеальний тандем, і немає значення з якого вони овоча: з картоплі чи гарбуза. Усім смачного!
Схожі рецепти
Паста з гарбузом і сметанним соусом
Паста з гарбузом та сметанним соусом ще раз доводить універсальність га ...
Печеня "Фрикадельки+гарбуз"
От і дочекалася я свого улюбленого гарбузового сезону. Мій врожай гарбуз ...
Гарбузове різотто з телевізора...
Рецепт різото з гарбуза підгледіла в телепередачі "Сніданок з 1+1". Вед ...
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар