понеділок, 14 серпня 2023 р.

Авокадово-бананове морозиво без цукру

Сьогодні в блозі справжній делікатес і найулюбленіше морозиво мого сина - Авокадово-бананові льоди. Переконана, що цікавий і нетривіальний смак цього десерту здивує багатьох. Крім того, це морозиво швидко готується, а це, погодьтеся, беззаперечний плюс.

 Інгредієнти: 2 авокадо, 2 стиглих бананів, 100-150 мл молока або вершків.

В чашу блендера викласти авокадо, банани, молоко, подрібнити до однорідної маси. В рецепті вказала 100-150 мл молока, кількість буде залежати від консистенції суміші, яку хочете отримати.  



Готову масу викласти по спеціальних формах. Якщо не маєте таких контейнерів, не біда, розлийте морозиво в одноразові стаканчики, посередині вставте паличку. Поставити до морозильника до повного застигання. 

Перед вживанням рекомендую витягнути морозиво з морозилки і перекласти до холодильника приблизно за 30 хвилин до подачі.



З цієї порції у мене вийшло 5 штук морозива. Але майте на увазі, що кількість буде залежити від розміру форм. 



Морозиво виходить в міру солодким. Складно повірити, що у ньому немає ні краплини цукру. Через відсутність цукру в рецепті, воно ідеально підійде для дитячого раціону. І впевнена, сподобається тим батькам, котрі ще не спішать знайомити своїх малюків з цукром та солодощами на його основі.

Як на мене поєднання банан-авокадо - неймовірне, а також екзотичне і цікаве. Через маслянистість авокадо і кремову текстуру банану, консистенція морозива виходить кремовою і в міру жирною. Такою, як треба для ідеального морозива. 



Смачного і радісного літа. Цьом!

Немає коментарів:

Дописати коментар