суботу, 30 травня 2015 р.

Пиріг з капусти, або Ліниві голубці в духовці


Пироги бувають різними... Це, наприклад, з капустою. Він не потребує клопіткої роботи та складних маніпуляцій під час приготування. Словом, гарна знахідка для будь-якої господині в будь-яку пору року.
Інгредієнти. 1 головка капусти десь на кілограм, 300 грамів борошна, 4 яйця, цибуля-порей, 150-200 грамів салямі (шпондер також добре смакуватиме), 1 чайна ложка кмину, чорний перець, сіль, пучок петрушки.
Капусту помити, нашинкувати і бланшувати в кип'ячій воді до десяти хвилин.
 Зварену капусту відкинути на друшлаг, воду поки що не виливати, вона ще нам може знадобитися. Салямі чи шпондер обжарити на сковороді.
    Додати до капусти. 
Порей та зелень порізати.
Яйця збити з сіллю, спеціями.
Додати зелень, цибулю-порей та борошно, ретельно все вимішати та додати до капустяної маси. Посолити до смаку - перемішати.
Якщо тісто буде загустим слід додати трішки капустяного відвару, який ми відклали на початку готування цієї страви. Форму вистеляємо пергаментним папером і викладаємо масу.
Пекти в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин.
 Отакий красень вийшов у мене!
 Смакуватиме як на сніданок, так і на обід чи на вечерю:).


 Ідеальний варіант для тих, хто не дуже полюбляє "возитися" з голубцями:)

 Знайдіть десять відмінностей між моїм шедевром та журнальним варіантом:). 
Смачнезного дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар