неділю, 26 березня 2017 р.

Мус з авокадо і фетою


Як обіцяла в попередньому пості публікую мус з авокадо і фетою, який гарно смакуватиме з налисниками, особливо шпинатними:). Також ця страва добре підійде в якості намазки на хліб - смачно, оригінально, корисно і не тривіально. Словом, все як я люблю.
Інгредієнти: 1 авокадо, 100 г фети, 1 ст. л. оливкової олії, чорний мелений перець, дрібка солі. 
Авокадо почистити, довільно порізати і помнути в пюре. 

Додати фету, знову перемнути. 

Додати оливкову олію, перець, сіль, ретельно вимішати. 

Ось і все мус готовий. Як бачите, все швидко і просто.


Такий мус пропоную в якості начинки до налисників чи просто як намазку на хліб чи грінки. А можна просто озброїтися ложкою і насолоджуватися смаком ніжності.



Авокадо і фета дуже гарно доповнюють смак один одного, тому пропоную приготувати такий паштет.   

Немає коментарів:

Дописати коментар