середу, 5 квітня 2017 р.

Рулетики з шинкою, яйцем і руколою, або Великодня закуска


Закуска, рецептом якої хочу сьогодні з вами поділитися, добре пасуватиме до Великоднього столу, адже яка ж Пасха без шинки та яєць, котрі складають основу цієї страви. Ця закуска підкупила мене своєю оригінальністю та простотою. Сподіваюся, сподобається і вам.
Інгредієнти: 8 шматків шинки, найкраще підійде готова нарізка прошуто (пармської шинки), 2 яйця, 1 пучок руколи.


Яйця зварити на твердо. Руколу помити, посушити. Якщо ви використовуєте не готову нарізку, то потрібно нарізати шинку тонкими довгими шматками, щоб з них легко можна було скрутити рулетики. Зізнаюся, всі мої спроби зробити щось схоже на рулети зі звичайної шинки закінчилися фіаско, тому побігла в магазин за нарізкою. Зварені яйця почистити, порізати на чотири частини. 


На край шинки поставити руколу, зверху - четвертинку яйця, посолити. 

Замотати все рулетом. Таку маніпуляцію потрібно зробити ще 7 разів.


 Ось і все – закуска до святкового столу готова.  Мінімум часу - максимум задоволення!



Справді неймовірно легка і проста у приготуванні закуска, робиться за лічені хвилини, так само швидко і з'їдається. Мені дуже подобаються такі рецепти, котрі не крадуть твій час і спокій, бо готуються швидко і просто. Це саме така страва.




Начинку рулетиків можна доповнювати за своїм смаком чи бажанням, замість яйця, можна поставити шматочок фети чи іншого сиру. Цей варіант з яйцем - справжній великодній варіант. Смачного! Веселих свят!

Немає коментарів:

Дописати коментар