четвер, 16 червня 2016 р.

Сніданковий десерт


За вікном пора полуниць, легкості та відпусток, як на мене, чудовий час для корисних, яскравих сніданків. Цей сніданковий десерт відзначається своєю простотою. Залежно від того, в який час доби ви його приготуєте він може з легкості трансформуватися з ранкової трапези в обідню чи навіть вечірню. Запорука вдалого десерту - добрий сир і хороший настрій.

Інгредієнти: 150  г домашнього мякого не кислого сиру, 6 полуниць твердих сортів, 2 ч. л. цукру, 1 банан,150 мл йогурту, пластівці (кукурудзяні, цільнозернові чи будь-які на ваш смак), насіння кунжуту і льону чи грецькі горіхи.
Полуниці і банан ріжемо кружальцями. 


В склянки чи креманки викладаємо сир. 

Зверху - полуниці, посипаємо цукром.

Викладаємо шар бананів.

Заливаємо йогуртом. Зверху посипаємо пластівцями, насінням кунжуту та льону, прикрашаємо полуницями. Замість насіння льону та кунжуту можна сміливо давати грецькі горіхи. Смакує не менш смачно!

Ось і все найкорисніший десерт в світі готовий. Дуже смачно!


Сир у поєднанні з полуницею, бананом та хрусткими пластівцями та насінням у йогурті - сподобається і ласунам, і тим хто дотримується дієт, рахує калорії. Крім того, тут якнайповніше можна проявити свою фантазію та поексперементувати зі смаками. 



А якщо викласти десерт у баночки, то можна взяти з собою на пікнік чи поставити в корзинку свого улюбленого велосипеда, щоб підкріпитися під час захоплюючої подорожі містом:).



Не дарма кажуть, що сніданок - це найголовніший прийом їжі, адже як розпочнеш день, так його і проведеш. Впевнена, що коли розпочати ранок з цього десерту - далі все складатиметься якнайкраще! Тож гарного і яскравого вам дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар