вівторок, 31 липня 2018 р.

Персиковий смузі


В розпал персикового сезону цей смузі буде більш ніж доречним. Смачний, яскравий та легкий в приготуванні напій припаде до душі усім любителям смузі та персиків. Такий смузі ідеально впишеться в сніданок вихідного чи буденнного дня.
Інгредієнти: 4 персика (500 г), 1 ст. л. меду, 1 гілочка м'яти, 1 ч. л. лимонного соку.
Персики помити, почистити від шкірки, порізати на шматки довільного розміру. 

М'яту помити, обірвати листочки, порізати. В чашу міксера викласти персики, додати м'яту, мед, лимонний сік. 

Ретельно збити до однорідності. 

Суміш вилити в склянки, прикрасити м'ятою і можна подавати до столу.



Неймовірно апетитний колір смузі так і манить його скуштувати. Мікроскіпчні шматочки м'яти, котрі зеленіють на фоні яскраво-жовтої маси, доповнюють вигляд напою.



Смак - дивовижний, яскравий. Численних компіментів заслуговує і конситенція смузі, така собі золота середина між соком та фруктовим пюре. Хоча густота напою залежатиме від самих персиків, наскільки вони будуть соковитими.



Смузі легко перетворити на алкогольний коктейль, просто додайте 50-100 мл рому, збовтайте і вживайте з льодом. Вже після публікації цього рецепту, читачка блогу підкинула ще одну алкогольну ідею:) - додати до персикового пюре шампанського. Впевнена, такий коктейль ідеально доповнить вечірні посиденьки з коліжанками!    

Немає коментарів:

Дописати коментар