суботу, 4 серпня 2018 р.

Апельсиновий сорбет


Літо - час морозива, сорбетів та лимонаду... Переконана, що ці смаколики краще не купувати в першому-ліпшому магазині, а - приготувати вдома, адже за цієї умови отримаєте смачні і натуральні літні ласощі. Тож сьогодні поділюся з вами рецептом апельсинового сорбету. Обіцяю процес приготування вас приємно здивує своєю легкістю, а смак - натуральністю і яскравістю.


Інгредієнти: 3 апельсина (700 г), 100 г ягід (полуниця, ожина, лохина, чорниця, малина тощо).

З апельсинів вичавити сік. "Виловити" кісточки, адже вони не дуже смакуватимуть в готовому сорбеті.

 Лохину або будь-які інші ягоди помити, висушити. Великі ягоди я розрізала навпіл. Якщо берете полуницю її також треба буде порізати половинками чи четвертинками.
Ягоди викласти в спеціальні форми для морозива. Якщо таких немає у вас на господарстві, - не засмучуйтеся. Викладіть ягідки в невеличкі однорозові стаканчики.
 Кожну формочку заповнити соком.
Закрити формочки спеціальними кришичками з тримачами. Якщо готуєте сорбет в одноразових стаканчиках - встроміть дерев'яні палички чи зубочистки, акуратно прикрийте харчовою плівкою. 
Поставити в морозильну камеру 4-6 годин, або ж на ніч. 



Смакота. Великий плюс цього рецепту в тому, що він дуже швидко готується, на все про все піде лише декілька хвилин. Єдине, - потрібно запастися терпінням і дочекатися поки цей заморожений десерт замерзне в морозильній камері.



Зізнаюся я обожнюю заморожений лід, раніше частенько його купувала. Тепер готую цей смачний десерт вдома. Адже процес його приготування не є довгим та клопітким. Зате я точно знаю, що мій сорбет є на 100 % натуральним і корисним.  

Немає коментарів:

Дописати коментар