У моєму блозі є чимало рецептів сирників, можна знайти перепис на будь-який смак. Сьогодні хочу поповнити скарбничку рецептів, ще одним сирником - неймовірно смачним і цікавим! Тож зустрічайте - Сирник "Снікерс".
Інгредієнти. Корж: 200 г печива "До кави", 70 г вершкового масла, 1 ст. л. вареного згущеного молога. Сирна маса: 1 кг кисломолочного сиру, 4 яйця, 250 мл вершків, 300 г вареного згущеного молока, 4 ст. л. крохмалю. Поливка: 200 г ірису, 30 мл вершків, 150 г смаженого почищеного арахісу.
Печиво подрібнити в крихту.
Масло розтопити в мікрохвильовці чи водяній бані.
До печива додати розтоплене масло, згущене молоко, ретельно вимішати. Можна в блендері.
Роз'ємну форму, діаметром 24 см, вистелити пергаментом, змастити маслом і посипати борошном. Викласти вологу крихту печива у форму, втрамбувати, формуючи корж. Поставити в холодильник.
Тим часом готуємо сирну масу. У велику миску викласти сир, вершки, яйця, згущене молоко, подрібнити блендером до однорідності.
Додати крохмаль, ще раз вимішати занурювальним блендером до однорідності.
Викласти масу на корж.
Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Тоді зменшити температуру до 160 градусів і пекти ще 1 годину 20 хвилин. Готовий сирник витягнути з духовки. Охолодити.
Карамельки порізати.
Викласти в миску, додати вершки, розтопити в мікрохвильовці до однорідності.
Додати в розтоплену карамель арахіс, ретельно вимішати.
Сирник акуратно витягнути з форми. Зверху викласти карамельно-арахісовий шар. Поставити в холодильник на декілька годин.
Сирник виходить смачним з легкою карамельною нотою. Ніжну сирну частину дуже владо підкреслює карамельно-арахісовий шар.
У моєму блозі є чимало переписів сирника на будь-який смак з найрізноманітнішими начинками і смаками. Цей, без перебільшення, є одним з найсмачніших. Не вірите? То пропоную вам не зволікати з його приготуванням, щоб самим пересвідчитися у правильності мого твердження.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар