Рецепт цієї запіканки знайшла в тік-тоці, і була вражена результатом. Вийшло дуже смачно і цікаво. Поєднання сирної маси і шоколадно-бананового брауні - доволі гармонійне. Крім того, процес приготування дуже швидкий і простий. Останнім часом я обожнюю саме такі переписи). Думаю, я не одна така!
Інгредієнти. Для брауні: 2 стиглих бананів, 45 г манки, 50 г цукру, 25 г какао, 1 яйце, 1 ч. л розпушувача. Для сирної маси: 400 г кисломолочного сиру, 30 г манки, 50 г цукру, 50 мл молока, 2 яйця.
В миску викласти всі складники для брауні. Подрібнити блендером до однорідності. Якщо немає блендера, банани розім'яти виделкою, а далі додати всі інгредієнти та збити віночком.
Вилити тісто у змащену маслом і посипану борошном форму.
Приступаємо до приготування сирної маси. В миску викласти сир, молоко, манку, цукор, яйця, збити блендером до однорідності. Якщо готуєте без блендера, то перетріть сир через сито і змішайте з іншими складниками до однорідності.
Зробити візерунки лопаткою.
Пекти в розігіртій до 180 градусів духовці 50-60 хв.
Запіканка виходить дуже гарною в розрізі, смугаста, як зебра). Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар