вівторок, 26 квітня 2016 р.

Салат з гарбузом і фетою


Весна - таки найкраща салатна пора. Коли все цвіте, росте і зеленіє дуже хочеться з'їсти щось легке, смачне і зелене:). Тому хочу поділитися з вами рецептом ще одного салату з гарбуза. Крім того, переконана він стане справжньою окрасою великоднього святкового столу і доведе, що тут місце і легким стравам:).
Інгредієнти: 300 г почищеного гарбуза, 1 пучок руколи, 1 пучок листя салату, 100 г фети, четвертинка червоної цибулі, 15 чорних оливок без кісточок, сіль, готова суміш прованських чи італійських трав, оливкова олія.
Процес приготування дуже простий. Гарбуз ріжемо на кубики.
 Викладаємо в миску, солимо, посипаємо травами та скроплюємо олією. Ретельно вимішуємо.
Гарбуз обсмажуємо на сковороді до готовності.
Листя салату, миємо та обсушуємо.
Рвемо на шматки і викладаємо на тарілку.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Фету нарізаємо кубиками.
Листя салату злегка скроплюємо олією і викладаємо на нього решту складників: гарбуз, цибулю, фету та оливки. Солимо, посипаємо травами і поливаємо оливковою олією.
  Салат - готовий. Мені дуже подобається поєднання фети та гарбуза. Справжня смакота!


 До речі, ця рослинка - це гарбуз:).



Ось такий у мене вийшов по-справжньому весняний та святковий салатик. Великдень - це насамперед воскресіння, тому переконана, що святкувати цей день потрібно з стравами, котрі символізують життя:).  Цей корисний салат саме такий:). 

Немає коментарів:

Дописати коментар