вівторок, 27 січня 2015 р.

Швидкий сирний десерт



Цей десерт стане в пригоді тоді, коли на порозі гості, адже готується він надзвичайно швидко. А для його приготування знадобиться домашній м'який сир та заморожені фрукти, я взяла полуниці. Адже їх просто обожнюю.


Інгредієнти. 600 грамів м'якого домашнього сиру, 0,5 літра мороженої полуниці, 1 пачка ванільного цукру, цукор за смаком (я дала 4 столові ложки), 5 столових ложок домашнього йогурту (можна давати сметану чи молоко).
З цих складників у мене вийшло чотири порції десерту.
Отже полуниці розморожуємо, збиваємо їх з цукром. Сир збиваємо в блендері з йогуртом, цукром і ванільним цукром. Після цих маніпуляцій десерт майже готовий, останній штрих - викласти в порційні склянки. Шарами викладаємо сир і полуницю. На дно склянки - полуниця, потім сир, знову полуниця - сир, і зверху знову полуниця. Послідовність шарів, звісно, можна змінювати.




Хоча, якщо дотримуватися тої послідовності, що і я, то виходить дуже класна структура десерту - кремовий сир в полуничному соусі. Смачно і красиво!








4 коментарі:

  1. Знов полуниця,мммм:) Оля, беру рецепт в закладки, дуже захотілось і собі попробувати такий десерт!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ))) Полуниця - це наше все))), а ще зимою)). Тішуся, що сподобався цей десерт, він дуже швидкий у приготуванні і надзвичайно смачний. Такий собі полуничний експромт!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сьогодні я отримала масу задоволення від сніданку! Дуже смачно і поживно) Дякую за смачну ідею, мушу мати такий рецепт і в себе в блозі:)

      Видалити
    2. Клас!!! Дуже тішуся, що тобі засмакував цей десерт. Починати суботній ранок з тандему сиру та полуниць - найкраще рішення:)). А ще надзвичайно рада, що цей рецепт помандрує в твій блог:)), Переконана, що рецепти простих, смачних та ще й корисних страв не повинні бути закритими за сімома замками:)).

      Видалити