вівторок, 5 червня 2018 р.

Полуничний сорбет


В спекотне літо складно обійтися без морозива. Перевірено на собі. Звісно, в магазині є 1000 і 1 варіант цього холодного смаколика, проте домашній варіант набагато смачніший, натуральніший, а відповідно, і корисніший. Полуничний сорбет, рецепт якого публікую, впевнена, особливо, сподобається любителям заморожених соків.

Інгредієнти: 380 г полуниць, 80 г згущеного молока, 60 мл апельсинового соку.
Полуницю помити, почистити від хвостиків. Подрібнити в блендері полуницю, згущене молоко, апельсиновий сік. 


Суміш розлити у спеціальні форми. Якщо таких не маєте на господарці, можете використати одноразові стаканчик невеликого розміру. У форми встромити спеціальні палички, у стаканчики - зубочистки чи дерев'яні патички. Морозиво в одноразових стаканчики потрібно обгорнути харчовою плівкою, щоб не вимерзало.


Поставити в морозилку на 6-8 годин, щоб десерт замерз.



Готується миттєво, єдине - потрібно набратися терпіння, щоб дочекатися, поки десерт замерзне. Щоб легше витягнути десерт з форми рекомендую запхати його в теплу воду.


Мега ягідний смак. Справжній порятунок від спеки і радість дітворі. Усім смачного і дивовижного літа!



Немає коментарів:

Дописати коментар