
Це дуже смачний блог! Тут я описуватиму свої кулінарні експерименти та експромти. Адже смачні страви - моя пристрасть і життя. Перший свій кулінарний шедевр "Чорний торт" створила в 4 роки, щоправда з піску:). Ніхто його не пробував, але всі тішилися. Тож в цьому інтернет-просторі теж готуватиму. Для себе, щоб нарешті мати всі рецепти прикупі. І, звичайно, для вас, адже світ без супів та тортів був би прісним та нецікавим. Тож усім, смачного і вдалих кулінарних експериментів та експромтів.
вівторок, 18 жовтня 2016 р.
Ніжний яблучний пиріг
Яблучний пиріг для мене, немов своєрідна машина часу, котра переносить мене в моє безтурботне та смачне дитинство. Адже його пекли і бабуся, і мама і, навіть я, коли трішки підросла і отримала дозвіл вмикати духовку:). Коли ми не знали, що таке смачненьке і солоденьке зготувати завжди рятував яблучний пиріг, особливо восени. Рецепт, яким я хочу з вами поділитися, не є тим самим пирогом з мого дитинства, хоча його смак дуже схожий. А ще він простий у приготуванні і доволі ощадний.
понеділок, 17 жовтня 2016 р.
Гарбузове печиво з шоколадом і горіхами
Спекти Гарбузове печиво з шоколадом я збиралася уже довгенько. Але все ніяк не доходили руки до самого процесу приготування. Все зупинялося на етапі переглядання рецептів та фото цього печива в інших кулінарних блогах, сайтах та журналах. І ось цей час таки на став, десь за 40 хвилин, який зайняв процес приготування, я вже насолоджувалася духмяним і яскравим печивом, котре ідеально підходить до холодної осінньої пори.
Курячо-гарбузові котлетки
Ці котлетки є моїми фаворитами, надзвичайно соковиті та ніжні. В приготуванні ця страва не є вибагливою, готується просто. А ще вона надзвичайно смачна, гарбуз в ній є своєрідним секретним складником, який підкреслює ніжність курячого м'яса і робить його більш соковитим.
субота, 15 жовтня 2016 р.
Десерт "Чорний ліс"
Цей десерт не займе багато часу у приготуванні, але сподобається усім любителям вишні та шоколаду. А ще він дивовижний і називається "Чорний ліс", адже дуже нагадує легендарний торт з однойменною назвою. Втім, готуючи його, вам не доведеться навіть вмикати духовку.
пʼятниця, 14 жовтня 2016 р.
Гарбузовий кіш з в'яленими помідорами
Гарбуз у стравах творить дива, додає оригінальності смаку та яскравості кольору. Тому я його просто обожнюю. Сподіваюся, що любов до цього овоча-ягоди:) зумію прищепити і вам. А сьогодні в меню мого блогу - Гарбузовий кіш з в'яленими помідорами. Готується він, як завжди, швидко і просто.
пʼятниця, 30 вересня 2016 р.
Кіш-лорен з куркою та гарбузом
А у нас сьогодні в меню пиріг. І не простий, а несолодкий. Насправді я дуже люблю закусочні пироги, адже вони є справжньою паличкою-виручалочкою, коли на порозі гості, а також - гарно доповнюють меню свят та буднів, крім того шматок кіша може врятувати від голоду на роботі. Сьогодні пропоную приготувати Кіш-лорен - класику французької кухні з дещо незвичних складників, таких як гарбуз, плавлені сирки та курка. Ну що ж вдягаємо фартушки, зав'язуємо хустинки на наших красивих голівках і приступаємо до кулінарної творчості:). З Богом!
Гарбузово-сирна крем-зупа
Восени, коли приходить урожай гарбузів, я перетворююся на такого собі гарбузового маніяка:). Мені хочеться приготувати з цього жовтогарячого овочу все і одразу. Тому будьте готовими до засилля гарбузових страв у моєму блозі. Як же без них?! А сьогодні пропоную рецепт Гарбузово-сирного крем-супу. Його переваги очевидні - смачний, корисний та простий в приготуванні.
неділя, 4 вересня 2016 р.
Фарширований перець
Це мій перший осінній пост. Тож розпочати свою кулінарну осінь вирішила з надзвичайно смачної, ситної і яскравої страви - Фаршированих перців. Дивовижний смак, красивий вигляд і чудова ідея для обіду як буденного, так і святкового.
субота, 27 серпня 2016 р.
В'ялені помідори
четвер, 25 серпня 2016 р.
Запіканка з куркою, кабачком та сиром
Ця ніжна і соковита запіканка - гарна ідея для обіду чи вечері. М'ясо, сир і кабачки - дуже смачне поєднання. А ще це корисно і поживно.
вівторок, 23 серпня 2016 р.
Торт-мус "Три смаки"
У приготуванні цього торта немає нічого складного, хоча виглядає він доволі незвично і цікаво. Головне приготувати смачний мус, розділити на три частини і пофарбувати дві з них ягідним соком. За принципом приготування цей десерт нагадує відомий торт "Три шоколади" от тільки без шоколаду:).
пʼятниця, 12 серпня 2016 р.
Традиційний сирник з маком і яблуками
Ще з дитинства бережу пам'ять про дуже смачний сирник з яблуками та маком. Я досі пам'ятаю як він виглядав і смакував, проте знайти його рецепта мені ніяк не вдається. Я вже опитала всіх родичів та знайомих, хто б міг знати цей рецепт, але так і не дізналася його. Тож довелося експерементувати, вигадувати та комбінувати. Результат перевершив всі сподівання.
середа, 10 серпня 2016 р.
Тарт з сиром, чорницею та абрикосами
Дуже часто відповідь на запитання: Що сьогодні приготувати? чи Що сьогодні спекти? знаходжу спонтанно. Як правило, мене надихають смачні фотографії чи тексти інших гастроблогерів. Коли побачила світлини Чорничного сирника Наді Кошель спокій було втрачено, очі загорілися і палали, як зірки на безхмарному небі:). Вихід з цієї ситуації один - вдягнути фартушок, хустинку і спекти цей красивий пиріг. Я не дотримувалася детальних інструкцій Наді, а зробила по-своєму, як саме читайте далі.
неділя, 7 серпня 2016 р.
Пана-кота з ягідним соусом в банці
Мода - явище універсальне, воно, як на мене, стосується усіх сфер нашого життя. Кулінарія, звісно, не виняток. До останніх модних тенденцій смачного життя можна віднести популярну подачу в банці. Десерти, салати, каші, чізкейки... це лише невеличкий перелік того, що можна подати більш не звично, наприклад, в оригінальній баночці. Приготувати пану-коту в банці хотіла давно, але щось ніяк не складалися карти. І от нарешті цей день настав. Тож сьогодні хочу поділитися з вами рецептом цього ніжного десерту з ароматним ягідним соусом... в банці.
Кобб-салат: Варіації на тему
Кобб-салат - один з найпопулярніших салатів американської кухні. Його популярність цілком заслужена і зрозуміла, адже це яскрава, смачна, поживна страва, яка прикрасить найсвятковіший стіл. Мій варант Кобб-салату, можливо, сильно відрізнятиметься від оригінальної рецептуру, втім спосіб подачі зберегла, адже в цьому вся його родзинка.
Підписатися на:
Дописи (Atom)