суботу, 24 січня 2015 р.

Пікантне сирне печиво-2


Пікантне сирне печиво, яке я виробила у формі ялинок і, яке не так давно пекла настільки мені сподобалося, що я вирішила його знову повторити. Цього разу помножила всі складники на 2 і поексперементувала та побавилася з формою. Тож вони у мене вийшли мега-сирними - і на смак, і за формою. Ідею знайшла в інтернеті.

Щоб зробити печиво у формі сирних шматків треба трішки побавитися, але процес насправді дуже захоплюючий.
Рецепт сирного пікантного печива ось тут.  Тістечка, як уже писала, готую вдруге. Робила все як там пише:), лише трішки посолила тісто і збільшила складники вдвоє.  Після того як наше тісто постояло зо півгодини в холодильнику, розкачуємо його і переходимо до творення сирних шматочків. За допомогою дна від роз'ємної форми вирізала коло. Його розрізала на 12 частин-трикутничків. В кожному трикутничку робила дірочки за допомогою коктельної трубочки. От з цим етапом роботи треба трішки побавитися, адже тісто дуже м'яке і неслухняне. Звісно, що просто повирізати якісь квіточки, сердечка, ялиноньки... значно швидше.
 Печиво випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до зарум'янення.

Гарна ідея для закуски!

СИРРРРРРРРРРРРРРРРРР!:)

2 коментарі:

  1. Думаю це дуже смачно, і форма така незвична, дійсно як шматочки сиру.
    От закінчиться піст, приготую сирну тарілку і спечу щось подібне.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас! Тішуся що вам сподобався цей рецепт. Ну справді дуже смачно, шкода, що Інтернет ще не передає запах і смак страв)00.

      Видалити