неділя, 13 вересня 2015 р.

Крем-суп з гарбуза та селери


Крем-супи я дуже люблю за їхню ніжну структуру та широке поле для експериментів. Спробувавши в одному кафе крем-суп з селери була здивована його неймовірним смаком, тож вирішила вдома приготувати щось схоже, доповнивши смак моїм улюбленим гарбузом.

Ця зупка готується дуже швидко і є надзвичайно смачною, ще раз доводячи, що гарбуз та селера - ідеальний тандем.
Інгредієнти: 250 г селери, 700 г гарбуза, 1 цибуля,1 морква, 1-1,5 л води, 200 г сметани, сіль-перець до смаку, готова суміш прованських чи італійських трав, лавровий листок.
Гарбуз, селеру, моркву, цибулю, почистити та порізати кубиками. Скласти всі овочі в каструлю, залити водою, посолити та варити до готовності.
За 15-20 хвилин до готовності додати прованські чи італійські страви та лавровий листок, продовжувати варити. Перед заключним етапом витягаємо лавровий лист, знімаємо зупку з вогню та пюруємо блендером до однорідної консистенції. Додаємо сметани і знову ставимо зупу на вогонь, якщо потрібно ще додаємо солі та перцю до смаку, доводимо до кипіння.
 От і все ніжний крем-суп з селери та гарбуза готовий!

 Дуже добре доповнюють ніжну зупку тости з білого хліба.
 Зелений та оранжевий - осінні тони...



Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар