вівторок, 29 вересня 2015 р.

Курка з броколі та гарбузом

Обожнюю запечені страви. В сезон овочів - те, що треба: корисно, смачно, оригінально та ще й дає велике поле для кулінарних експериментів та експромтів. Цього разу пропоную запечене куряче філе з овочевим гарніром. Думаю, сподобається і тим, хто дотримується різноманітних дієт або просто веде здоровий спосіб життя:).


Інгредієнти:  4 курячі філе, 30 г броколі, 2 баклажани, 500 г гарбуза, сіль, перець, готова суміш прованських чи італійських трав, оливкова олія.
Філе помити, обсушити, натерти сіллю і травами та поставити маринувати десь на півгодини. Промариновану курку обсмажити на олії на високому вогні з обох вогні, зменшити вогонь, закрити кришкою та довести її до готовності.

Броколі відварити в підсоленій воді 10 хвилин. 

Баклажани помити, обсушити та нарізати кружальцями. 

Гарбуз почистити від шкірки та серцевини, нарізати скибочками. 

Гарбуз та баклажани посолити, посипати травами, заправити оливковою олією. 

Деко змастити оливковою олією, викласти курку та овочі. 


Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.   




Немає коментарів:

Дописати коментар