А я продовжую пекти сирники, куди ж я без них:), але цього разу вирішила доповнити мій улюблений десерт - грушами. Вийшло ніжно та смачно!
Інгредієнти: Корж: 220 г пісочного печива, 80 г масла. Маса: 950 г домашнього не кислого сиру, 250 г вершків, 1 пачка ванільного цукру або 1 ч. л. ванільного екстракту, 180 г цукру, 3 яйця, 4 ст. л. крохмалю, 500-600 г груш.
Груші помити, почистити, порізати кубиками. Печиво подрібнити в блендері в крихту.
Масло розтопити в мікрохвильовці чи на водяній бані. З'єднати печиво з маслом, ретельно вимішати.
Висипати в застелену пергаментом, змащену маслом і посипану борошном форму діаметром 24 сантиметри. Втрамбувати, утворюючи корж. Поставити до холодильника.
В миску викласти сир, вершки, яйця, цукор, ванільний цукор чи екстракт, збити погружним блендером до однорідності.
Додати крохмаль - ще раз збити.
Додати крохмаль - ще раз збити.
Пекти в розігрітій до 170 градусів духовці 1 годину 20 хвилин. На низ духовки під решітку ставлю миску з гарячою водою, своєрідний ефект водяної бані, щоб сирник вийшов ніжним та красивим. Після випікання залишити сирник на півгодини у вимкненій духовці з привідкритими дверцятами.
Перед вживанням десерт повністю охолодити. Смакує з улюбленою кавою чи чаєм. Сирник виходить неймовірно ніжним, груші дуже гарно доповнюють сир, разом десерт смакує неперевершено.
Ще один сирник додала до своєї колекції сирників, їх уже назбиралося чимало. І поступово у моєму блозі з'явилася ще одна його фішка, окрім гарбузової. Так, так, це я про сирники та чізкейки, адже в "Кулінарних варіаціях вар'ятки" їх є до вибору, до кольору.
Перед вживанням десерт повністю охолодити. Смакує з улюбленою кавою чи чаєм. Сирник виходить неймовірно ніжним, груші дуже гарно доповнюють сир, разом десерт смакує неперевершено.
Ще один сирник додала до своєї колекції сирників, їх уже назбиралося чимало. І поступово у моєму блозі з'явилася ще одна його фішка, окрім гарбузової. Так, так, це я про сирники та чізкейки, адже в "Кулінарних варіаціях вар'ятки" їх є до вибору, до кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар