неділю, 27 жовтня 2019 р.

Гарячі канапки "Павучки", або Привіт, Геловін!


Ці "милі" бутерброди - необхідна закуска на вашій геловінській вечірці, адже це не лише смачно, а й страшно. Аргумент залізний, тому нам нічого не залишається, як бігти на кухню і готувати ці моторошні та смачні канапки.
Інгредієнти: багет, салямі, твердий сир, кетчуп, готова суміш прованських чи італійських трав, чорні оливки.
Багет порізати скибками. 
Салямі порізати півкільцями. 

Твердий сир натерти на середній тертці.

 Чорні оливки потрібно різати по-різному, адже саме з них сформуємо павучка. Для тільця ріжемо маслини повздовж (вертикально), для голівки - навпіл (горизонтально). Для лапок половинку маслини порізати тонкими смужками.

Багет змастити кетчупом, посипати травами.

 Викласти на кожну скибку хліба салямі. 

Посипати тертим сиром. 

На кожну канапку викласти з оливок павучка. 

Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин.




Канапки виходять ну дуже вже чарівними, точніше страшними. Звичайно, з викладанням павучків потрібно намучитися, втім це того вартує.
 


Смак цих канапок не є якимось шедевральним, для багатьох він знайомий з дитинства, втім вигляд бутербродів все компенсує. Впевнена, такі канапки дуже сподобаються малечі, хоча і дорослі також не залишаться байдужими.




Попередніми роками на Геловін готувала гарячі канапки "Мумії" - це ще одна смачна варіація на цю тематику. Тож, якщо ви плануєте влаштовувати геловінську вечірку, то без їстівних мумій та павучків вам не обійтися.

Немає коментарів:

Дописати коментар