понеділок, 5 червня 2017 р.

Гарячі канапки з кабачком


Гарячі канапки дуже швидка і смачна страва, вони бувають різними, і не лише з шинкою та твердим сиром, а й з кабачком. Рецепт цієї літньої та смачної страви знайшла в цьому класному блозі під апетитною назвою "Котлетка".

Інгредієнти: 2 кабачки (600 г), 100 г твердого сиру, 1 яйце, сіль, перець, хліб.

Кабачки помити, почистити, натерти на грубій тертці.

Посолити, відкласти.
Тим часом, потерти твердий сир.
Хліб порізати. Кабачки відтиснути від зайвої рідини, додати сир, яйце, поперчити, перемішати.

Викласти суміш на хліб, викласти на деко.

Пекти в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин або до золотистості.
Ось і канапки готові, кілька фото і можна куштувати.


Соковиті та смачні овочеві канапки. Смакуватимуть як до сніданку, так і на обід чи вечерю.


 Щоб додати смаку барв та пікантності рекомендую зробити часниковий соус. Для цього потрібно змішати сметану, сіль, порізаний кріп та подрібнений часник. Також візьміть помідор і поріжте його кружальцями. Кожну канапку змастіть соусом і поставте зверху кружальце помідора. Смак канапок буде яскравішим!





Ось і ще одна проста літня страва готова. Раджу додати цей рецепт до улюблених, адже він не може не сподобатися! 

Немає коментарів:

Дописати коментар