Сьогодні в меню ідеальна літня страва - кабачкові оладки з кукурудзою. Вони виходять ніжними і дуже смачними. Рекомендую до приготування, адже переконана, що влітку варто хоч раз приготувати оладки з кабачків.
Інгредієнти: 2 середні кабачки (1 кг), 2 яйця, 2 ст. л з гіркою борошна, 4 ст. л консервованої кукурудзи, 100 г твердого сиру, сухий часник, готова суміш італійських або прованських трав, сіль.
Кабачки ретельно помити. Якщо кабачки молоді, то шкіру не чистити. Потерти на середній терці разом з шкіркою. Посолити. Залишити на 10-20 хв, щоб кабачок випустив сік.
Сир потерти на середній терці.
Кабачок сильно відтиснути від соку, краще 2 рази.
Додати яйця, тертий сир, борошно, кукурудзу, сухий часник, готову суміш італійських або прованських трав, сіль. Ретельно вимішати.
Смажити на олії на середньому вогні під кришкою до готовності.
Ці оладки гарно смакуватимуть з часниковим соусом. Для цього до сметани вичавити часник, додати дрібку солі, перемішати.
Немає коментарів:
Дописати коментар