Сьогодні в блозі справжній делікатес і найулюбленіше морозиво мого сина - Авокадово-бананові льоди. Переконана, що цікавий і нетривіальний смак цього десерту здивує багатьох. Крім того, це морозиво швидко готується, а це, погодьтеся, беззаперечний плюс.
Інгредієнти: 2 авокадо, 2 стиглих бананів, 100-150 мл молока або вершків.
В чашу блендера викласти авокадо, банани, молоко, подрібнити до однорідної маси. В рецепті вказала 100-150 мл молока, кількість буде залежати від консистенції суміші, яку хочете отримати.
Готову масу викласти по спеціальних формах. Якщо не маєте таких контейнерів, не біда, розлийте морозиво в одноразові стаканчики, посередині вставте паличку. Поставити до морозильника до повного застигання.
Перед вживанням рекомендую витягнути морозиво з морозилки і перекласти до холодильника приблизно за 30 хвилин до подачі.
З цієї порції у мене вийшло 5 штук морозива. Але майте на увазі, що кількість буде залежити від розміру форм.
Як на мене поєднання банан-авокадо - неймовірне, а також екзотичне і цікаве. Через маслянистість авокадо і кремову текстуру банану, консистенція морозива виходить кремовою і в міру жирною. Такою, як треба для ідеального морозива.
Немає коментарів:
Дописати коментар