понеділок, 30 листопада 2015 р.

Перший день народження, або 365 днів кулінарних експромтів

Сьогодні знаменний день. "Кулінарні варіації вар'ятки" відзначають свій перший рочок життя у віртуальному просторі та в просторі моєї кухні:). Як на мене, це чудова нагода згадати з якого рецепта все починалося і скільки всього змінилося за цей рік.
А починалося все з варення, і не звичайного, а гарбузового. І якось так вийшло що перший рецепт задав тон всьому блогу і надав йому гарбузової фішки. Адже після цього рецепта тут з'явилося 21 страва з гарбуза: це і зупки, і гарніри, і салати, і десерти, і навіть торти.
Ці 365 днів були прекрасними, дуже смачними, сповненими кулінарними експериментами, експромтами... Вони пролетіли, як мить. Мені не віриться, що моєму віртуальному дитятку уже рік. І за цей рік мені вдалося опублікувати 92 рецепти, і їх переглянули майже 30 000 разів, і можливо, для крутих кулінарних блогерів - це не цифра, бо у них стільки має один пост, втім для мене це велике досягнення. Маю надію, що кількість переглядів збільшуватиметься. А користуючись нагодою дякую усім, хто заходив до мене в гості, надихався, готував чи просто розглядав фотки чи перечитував рецепти. ДЯКУЮ!
День народження, як на мене, найкращий привід для того щоб підвести певні підсумки. Тож пропоную невеличкий хіт-парад Найпопулярніших рецептів "Кулінарних варіацій вар'ятки".
Сходинку №3 посіло "Гарбузове варення". Мені дуже приємно, що перший і знаковий для мене рецепт полюбився і відвідувачам мого блогу. Рецепт ось тут.
На другій позиції розмістилися "Бабусині хрустики". Це особлива страва для мене, у них є магія Різдва, родинного затишку, а ще це як своєрідна машина часу, яка переносить мене в той час, коли моя улюблена бабуся Парасковія їх пекла. Рецепт тут.    
І беззаперечний лідер - Торт "Фрезьє". Тут було найбільше не лише переглядів, а й перепостів. Це ще раз доводить, що ми любимо естетику їжі, красиві торти і полуничні десерти. Рецепт тут.  
І особисто для мене - цей рік був шаленою школою, за ці 365 днів ведення свого смачного блогу я стала краще готувати і фотографувати:). "Кулінарні варіації вар'ятки" стали невід'ємною частинкою мого життя, тепер мені складно уявити без нього своїх буднів чи свят. Тож обіцяю і далі більш-менш регулярно його вести і поповнювати цікавими стравами.
Дякую за присутність, радість спілкування і вміння смакувати життям!

4 коментарі:

  1. Мої вітання, Олька! Фото до рецептів бомбезні. Одразу хочеться приготувати цю смакоту. Тортяха - без коментарів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Тішуся, що фотки - сподобалися і виникає бажання все приготувати)), так і було задумано)).

      Видалити
  2. Оля, прийми і мої вітання! Я щиро радію що на просторах інтернету я натрапила на твій блог, мені подобається тут абсолютно все, і рецепти і фото, і загалом твій стиль унікальний і неповторний! Я бажаю тобі успіху і натхнення!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Соля! Приймаю вітання). І можу лише від себе додати, що теж дуже тішуся, що познайомилася віртуально з тобою та твоїм блогом)). Вони прекрасні, а деякі рецепти вже пробувала на смак - дуже смачно))

      Видалити