суботу, 22 жовтня 2016 р.

Напій для вампіра, або Страшно смачне меню


Уже за тиждень в наші оселі постукає страшне, моторошне, містичне і цікаве свято Хеловін. Зізнаюся, одразу, що я люблю це свято, адже це унікальна можливість, прикрасити оселю гарбузами, покреативити, перевтілитися в якийсь страшно-симпатичний образ, а також поексперементувати з найрізноманітнішими стравами, і звісно, вирізати Джека. Словом, нетривіально провести вечір. Тож маючи в запасі трішки часу вирішила підготуватися до Хеловіну заздалегідь і зібрати власну підбірку страв до Дня усіх святих.
Мабуть, найчастіше на Хеловін приміряють образ вампіра. Тож, якщо ви цього року вирішили не перевтілюватися в істоту з гострими зубками та вічним бажанням випити чиєїсь крові), то хтось з ваших гостей точно згадає про Дракулу чи іншого відомого вампіра у своєму святковому образі. Тож спеціально для них і для всіх присутніх пропоную приготувати Напій для вампіра.

Інгредієнти:  червоний сік на ваш смак (я брала гранатовий), шприци. 

Приготування тут неймовірно легке, точніше, його майже немає. Головна фішка - в подачі. В склянки наливаємо сік. Шприци відкриваємо, голки забираємо і ставимо до аптечки:). В шприци набрати трішки соку. В кожну склянку з соком ставимо шприц. Ось і все ефектний напій готовий.

 З таким антуражем можна подавати будь-який сік чи алкогольний коктейль, головна вимога - червоний колір напою. Тож, Кривава Мері в такій подачі на Хеловін буде те, що треба.




Бу!

2 коментарі: