Про цей салат можна розказати трьома словами - швидко, смачно, вишукано!!! А можна й назвати досить асоціативно "Трикутний салат", адже викладала його на незвичну тарілку трикутної форми, яку мені цього року подарував Миколайко. На цій страві випрубувале ще один Його подарунок:).
Інгредієнти. Пучок листового салату, 6-7 штучок помідорок-чері, невеличкий шматок гарбуза, 50 грамів бринзи, жменьку грецьких горіхів, оливкова олія, суміш готових прованських, італійських чи інших страв.
Салат миємо та обсушуємо. завдяки моєму коханому Миколайкові :), я це тепер роблю за допомогою чудо-пристрою, який швидко та ефективно справляється з цим завданням.
Рвемо листки на шматки, солимо, додаємо трав, олії та вимішуємо в мисці.
Викладаємо салат на тарілку, в якій подаватимемо страву. У мене цього разу тарілка не звична - трикутна. Помідори також миємо і обсушуємо, ріжемо на половинки.
Складаємо на салатну подушку.
Солимо. Далі шар гарбуза. Для цього гарбуз ріжемо на довгенькі пластерки, товщиною 2-3 сантиметри.
Натираємо травами та сіллю, обсмажуємо з двох боків на олії до готовності.
Готові шматки гарбуза викладаємо зверху на помідори.
Посипаємо бринзою...
...та порізаними горішками.
Зверху поливаємо олією. Салат готовий!
Немає коментарів:
Дописати коментар