неділя, 2 серпня 2015 р.

Міні-чізкейки на печиві



Це дуже смачні міні-чізкейки. Завдяки своїй мініатюрній формі, - гарний варіант для святкового столу, дитячої вечірки чи просто перекусу на роботі.


Цей рецепт позичила в користувачки "Кукорами" Лесі, яка публікує свої дивовижні рецепти під ніком "Medunya".
Інгредієнти: шоколадне печиво-сендвіч 360 г (2 пачки), 450 г сиру, 100 г цукру, 2 яйця, 100 г сметани, 1 ч л апельсинової цедри, трішки апельсинового соку, ванільний цукор, сіль. Для шоколадної помадки: 100 г шоколаду, 50 г масла.

Отже приступаємо до роботи. Сир перетираємо через сито.

З апельсини натираємо цедру.

Далі збиваємо сир з яйцями, сметаною, цукром, ванільним цукром, сіллю, соком та цедрою апельсина.


4-5 печив кришимо на невеликі кусочки, додаємо до сироної маси та легенько вимішуємо.


В підготовлені форми чи в маленькі горнятка вкладаємо паперові формочки.

В кожну кладемо печиво, зверху викладаємо масу на усю висоту форми, можна не боятися, що вилізе за краї під час випічки, бо не буде рости.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.

Випеченим сирникам треба дати ще 4 години, щоб вони охолонули та "дозріли". Холодні міні-чізкейки прикрасити шоколадною помадкою. Для неї в мікрохвильовці чи на водяній бані розтопити шоколад з маслом.









Дуже ніжні міні-чізкейки. Звісно з ними треба трішки довше побавитися, аніж з одним великим чізкейком, але витрачені зусилля того вартують.


Немає коментарів:

Дописати коментар