субота, 1 серпня 2015 р.

Салат з шпарагівкою та в'яленим м'ясом


Для мене салат - це, мабуть, найбільш творча страва, адже під час її приготування не варто стримувати свою фантазію та боятися експерементів. Цей салат я придумала сама, перебираючи продукти у своєму холодильнику.


Інгредієнти: 1 пучок листя салату, 1 пучок руколи, 50-80 грамів в'яленого м'яса, 6 помідорів-чері, 100-150 грамів стручкової квасолі, жменька лущеного соняшникового насіння, оливкова олія, сіль, готова суміш прованських чи італійських трав.
Листя салату та руколу замочити на кілька хвилин в холодній воді, помити, посушити. Зелень порвати та викласти на тарілку.

Квасолю почистити від кінчиків та ниточок і відварити до готовності в підсоленій воді. Чері помити, розрізати навпіл, м'ясо нарізати тонкими пластерками. На подушку з салату викласти помідори, в'ялене м'ясо, зверху стручкову квасолю, посипати насінням.



Салат посолити, притрусити травами, заправити олією і ... їсти)).







 Усім смачних експериментів!

Немає коментарів:

Дописати коментар