неділю, 9 серпня 2015 р.

Огірковий салат по-турецьки


Рецепт цього салату знайшла на просторах інтернету, коли шукала якусь просту, недорогу та оригінальну страву для "Флешмобу економних смаколиків з родзинкою" на "Кукорамі". Справді дуже простий і невибагливий салат, його оригінальність та незвичність полягає в м'ятній заправці.
Інгредієнти: 0,5 кг невеличких огірків, 30 г кропу, 30 г м'яти, невеличка цибуля (найкраще підійде червона). Для заправки: 125 г натурального йогурту, 50 г сметани, 2 столові ложки оливкової олії, 2 зубчика часнику, 0,5 ч. л. солі, щедра дрібка цукру, мелений чорний перець за смаком.


Рецепт знайшла ось тут - http://vene-ro4ka.livejournal.com/137265.html#cutid1.
Огірки нарізати півкільцями.
Цибулю - дрібними півкільцями.
Кріп та м'яту подрібнити.

Для заправки змішати в однорідну масу йогурт, сметану, олію, сіль, перець, цукор та подрібнений в часникодавці часник. 
Заправити салат соусом, перемішати і можна одразу подавати до столу. 


Ось так легко і просто зі звичайнісіньких огірків та ароматної м'яти можна приготувати вишуканий та неординарний салат, ще й не витративши чималенької суми. 




Немає коментарів:

Дописати коментар