пʼятниця, 28 липня 2017 р.

Малиновий сирник в банці


І ще одна страва в банці, цього разу десерт, який чудово підійде до сніданку.  Ніжний малиновий сирний крем та хрустка гранола подарують чудовий настрій на весь день. Впевнена, саме так варто розпочинати новий день.
Інгредієнти: 150 г граноли або мюслі, 350 г малини, 250 г домашнього сиру, 100 г йогурту, 5 ст. л. рідкого меду або цукру.
Малину помити, просушити, збити блендером, процідити через сито. 


В блендері збити сир, йогурт, мед та малиновий сік до однорідного крему. 


Третю частину граноли висипати в банки. Зверху викласти половину крему, присипати гранолою. 

Зверху вилити решту крему, присипати гранолою, прикрасити малиною.

З цих складників вийде дві великі порції по 350 мл, можна ділити на більше менших порцій.



Цей десерт підкорює своїм яскравим кольором та насиченим смаком малини. А ще - легкістю приготування і, звісно, оригінальною та модною подачею.



Ось і все ранковий десерт готовий. Хрустка гранола і ніжний крем - добре смакують. Цей десерт дуже гарно піддається імпровізації, замість граноли чи мюслі можна дати крихту печива чи бісквіту, а ягоди малини замінити іншими залежно від сезону і власного бажання.



Сирник в банці можна приготувати звечора, а вранці насолоджуватися смачним, поживним і корисним сніданком. Якщо їсти одразу, то гранола буде хрумкою, через ніч - розм'якне, але теж буде смачно. Який варіант вам більше підходить вирішувати вам. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар