неділю, 19 липня 2015 р.

Бананове морозиво


Домашнє бананове морозиво також спростовує усі міфи щодо кольору цього морозиво. Звичайно, воно не може бути жовтим, якщо звісно не додати барвника. Втім, бананове морозиво не потребує ні підсилювачів смаку чи навіть кольору, адже дуже смачне з ніжною текстурою.
Інгредієнти: 5 бананів, 250 грамів вершків 35% жирності (можна заміняти йогуртом чи молоком), кориця, 2 столові ложки лимонного соку, 100 грамів цукру.
Кількість інредієнтів можна змінювати, залежно від того скільки порцій морозива вам потрібно, єдине слід зважати на таку пропорцію - 2 банани на 100 грамів вершків чи інших молочних продуктів.
Отже приступаємо до роботи. Вона легка і приємна. Банани чистимо від шкірки та ріжемо кружальцями.

   Кружальця бананів скласти в контейнер і поставити заморожувати на декілька годин чи на ніч. Заморожені банани подрібнити в блендері, додати вершки, цукор, корицю та лимонний сік - збити до однорідної маси. В результаті - консистенція розтопленого морозива. Тож можна вживати вже. А якщо хочете більш замерзле, то потрібно поставити на кілька годин до морозильної камери, не забуваючи помішувати кожну годину.





 Словом, смакота. Ніжне, смачне, прохолодне - те, що треба, коли температура на вулиці перевалила за 30.






Немає коментарів:

Дописати коментар