За вікном - уже немає 30-градусної спеки, втім попри не дуже сприятливі погодні умови, складно відмовитися від домашнього морозива. Цього разу пропоную малинове парфе.
Цього року я потрапила у справжній малиновий рай. Малина так рясно у нас вродила, що скільки її не збирали, все одно кущі вгиналися від ягід. Тож довелося давати її майже всюди, навіть в морозиво:).
Інгредієнти: 250 грамів малини, 250 мл вершків 33-35% жирності, 100 грамів цукру, 2 пакетика ванільного цукру, 1 ст. л. лимонного соку.
Малину перетираємо через сито.
Додаємо лимонний сік та цукор.
До збитих вершків додаємо охолоджену малину, ретельно перемішуємо.
Виливаємо суміш в контейнер з кришкою і ставимо до морозилка на дві години. Коли час спливе - перемішати морозиво і знову поставити до морозилки.
Цю дію повторити ще три-чотири рази через кожну годину, щоб не утворювалися кришталики льоду. За ніч - морозиво стане готовим до вживання. Перед тим як подавати десерт, морозиво треба витягнути з морозилки і поставити на годину до холодильника, щоб легше було набирати. Усім смачної прохолоди!
Фотографувати морозиво треба дуже швидко - тане на очах:).
Вийшло дуже смачно! Експерт - дав найвищу оцінку, тому рекомендую усім!
Немає коментарів:
Дописати коментар