Інгредієнти: 1 кг стручкової фасолі, 80-100 грамів масла, 1-2 зубчика часника, пучок петрушки, сіль, готова суміш прованських чи італійських трав.
Фасолю помити, почистити від хвостиків та „ниточок“, зварити майже до готовності у підсоленій воді. Відкинути на дуршлаг.
У великій сковороді розігріти 50 г масла.
Вкинути туди фасолю, посолити, додати трав — перемішати.
Додати зверху масло, що залишилося, накрити кришкою і тушити з 10-15 хвилин, час від часу акуратно помішуючи, щоб фасоля максимально зберегла свою форму. Додати подрібнений часникодавкою часник, порізану зелень петрушки, якщо ще треба досолити, перемішати.
Немає коментарів:
Дописати коментар